2024. április 1., hétfő

Kókuszos ganache

 

Hozzávalók:
10 dkg fehér csoki
1 dl habtejszín 
1 tk. vaj (margarin)
2-3 ek. kókuszreszelék kávédarálón ledarálva
 
Elkészítés:
  • a tejszínt mikróban jól felmelegítjük (majdnem felforraljuk)
  • a csokit, a kókuszreszeléket és a vajat (margarint) leöntjük a forró tejszínnel, hagyjuk kicsit olvadni
  • botmixerrel jól összekeverjük
  • a krémet egy műanyag tányérba öntjük, lefedjük folpackkal és hűtőbe tesszük legalább 4-5 órára
  • a krémet habzsákba töltjük és betöltjük a macaronokat
  • a macaronokat betöltés után oldalukra állítva dobozba tesszük, ráhelyezzük a doboz tetőt és hűtőbe tesszük pihenni

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése