2010. május 9., vasárnap

Gesztenyés babapiskótás szelet

Ezt a receptet Andi oldalán találtam itt .


Alap
: 2 csomag gesztenyemassza, 25 dkg darált keksz, rumaroma ízlés szerint, 15 dkg porcukor - ezeket kevés tejjel jól összegyúrjuk (kb.1 dl tej).

Krém: 9 dl tej, 3 csomag vaníliás puding, 20 dkg porcukor - felfőzzük, majd ha már kihűlt, akkor 25 dkg margarint hozzákeverünk.

Összeállítás:

• a gesztenyés masszát egyenletesen a tepsi aljára nyomogatjuk

• a krém egyik felét rákenjük

• rumaromás tejbe forgatott babapiskóta a következő rész

• a krém másik felét is rákenjük

• végül a tetejére 2,5 - 3 dl kemény habbá felvert "Hulala"-t teszünk és egyenletesen rákenjük, majd ízlés szerint csokoládét reszelünk rá

A hozzávalók egy 30 * 20 cm-es tepsihez valók.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése