Hozzávalók:
30 dkg porcukor
10 dkg tejpor
2 evőkanál olaj
1 evőkanál méz
3-4 evőkanál víz
Ha kicsit lágy, mehet bele még porcukor, ha keménynek tűnik, pici folyadék (vagy víz, vagy ételfesték).
Hozzávalók:
30 dkg porcukor
10 dkg tejpor
2 evőkanál olaj
1 evőkanál méz
3-4 evőkanál víz
Ha kicsit lágy, mehet bele még porcukor, ha keménynek tűnik, pici folyadék (vagy víz, vagy ételfesték).
Közben 25 dkg margarint kikeverek 25 dkg porcukorral és ízlés szerint kakaóporral. A besamell mártás kihűlése után összekeverem a kétféle krémet és tölthetem a tortát.
2 dl tejet, 25 dkg margarint és 20 dkg cukrot felolvasztunk (lehet mikróban is), közben 1 cs. darált kekszet (1/2 kg) összekeverünk 2-3 púpos evőkanál kakaóporral, majd erre ráöntjük a vajas-tejes keveréket. Fakanállal jól kikeverjük és formára "gyurmázzuk".
Nyújtható cukormázzal lett bevonva: Nyújtható cukormáz torták bevonására
A kihűlt piskótát az alábbi csokikrémmel töltöttem (kb. másfélszeres adaggal): Csokikrém tortához
A tortát kívülről is bekentem vékonyan ezzel a csokikrémmel, majd az alábbi nyújtható cukormázzal vontam be: Nyújtható cukormáz torták bevonására