Mónika házi cukrászdája és péksége
2024. április 14., vasárnap
Macaron diólisztből francia módszerrel (DIÓron - zserbó ízű)
›
Az alapokat Bebe videója adta, mely az alábbi linkre kattintva megnézhető: Diós makaron Hozzávalók: 60 g tojásfehérje (szobahőmérsék...
2024. április 1., hétfő
Tejcsokis ganache
›
Hozzávalók: 10 dkg tejcsoki 1 dl habtejszín 1 tk. vaj (margarin) Elkészítés: a tejszínt mikróban jól felmelegítjük (majdnem felforralju...
Macaron diólisztből
›
Hozzávalók: 43 g tojásfehérje (szobahőmérsékletű) 43 g kristálycukor 60 g dió 60 g porcukor Elkészítés: a diót késes aprítón "ledará...
Kókuszos ganache
›
Hozzávalók: 10 dkg fehér csoki 1 dl habtejszín 1 tk. vaj (margarin) 2-3 ek. kókuszreszelék kávédarálón ledarálva Elkészítés: a tejszínt...
Csokis ganache
›
Hozzávalók: 15 dkg csoki (7,5 dkg étcsoki, 7,5 dkg tejcsoki) 1,5 dl habtejszín Elkészítés: a tejszínt mikróban jól felmelegítjük (majd...
Macaron mandulalisztből francia módszerrel
›
Az alapokat Bebe videója adta, mely az alábbi linkre kattintva megnézhető: Macaron héjak készítése Hozzávalók: 60 g tojásfehérje (sz...
2021. január 31., vasárnap
Túrós lepény
›
Ez a recept Limarától származik. Hozzávalók, ahogy én készítettem: 30 dkg finomliszt 1 tk. só 1 ek. porcukor 10 dkg vaj 1 tojás 2-3 ek...
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése